Danas je Žena od sultana, sa 15 je bila u finalu ZG, a pevala je kao SLATKA DEVOJČICA sa 13 godina!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 11:38

Danas je "Žena od sultana", sa 15 je bila u finalu ZG, a pevala je kao SLATKA DEVOJČICA sa 13 godina!

Kakva transformacija!

Pevačica Tijana Milentijević, nedavno je snimila hit "Žena od sultana" koji se već nedeljama unazad nalazi na svim top listama u regionu. Međutim, mnogi ne znaju da je ona započela svoju pevačku karijeru sa 13 godina, kada se kao mala devojčica pojavila ne TV ekranima. Tada se pojavila u takmičenju "Ja imam talenat", a predstavila se pesmom Jelene Tomašević.

- Znala sam da će Ivanu Bosiljčiću da se svidi kako pevam pesmu „Oro“, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ne zato što je to pesma njegove supruge, već zato što ja to dobro pevam. Volim Jelenu Tomašević i leže mi njene pesme - rekla je 13-godišnja Kragujevčanka.

- Scenu volim najviše na svetu i divan je osećaj što me je tako puno ljudi videlo na TV-u. Žiri jeste strog i pomalo sam se plašila da ću možda da dobijem neku negativnu kritiku, da će mi od treme zatreperiti glas. Međutim, čim sam čula aplauz publike, opustila sam se i sve je prošlo super - priseća se Tijana.

Tijana je upisala školu pevanja koju drže Marija Šerifović i njen brat Danijel Pavlović kako bi usavršila svoje vokalne sposobnosti. Potom se sa 15. godina pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", gde je stigla čak do finala. Tada je bila totalno drugačija nego što sada imate prilike da je vidite.

Nakon tinejdžerskih dana, podvrgla se estetskoj korkciji grudi i usana, počela je da se šminka i da se oblači smelije. Danas često objavljuje provokativne fotografije na svom Instagram profilu kojima raspaljuje mušku maštu. Sada važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni.

Hvala @sf__fashion__style na predivnoj haljini, @icon_beauty_lounge za frizuru i @alexandra_make_up1 za šminku ☺️🥰 #amigshow

A post shared by 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official) on Jul 29, 2020 at 5:45am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.