Danas dom satkan od luksuza, bazen usred stana, zlatna soba - a u ovoj kući odrastala je Ana Sević u Užicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 10:11

Danas dom satkan od luksuza, bazen usred stana, zlatna soba - a u ovoj kući odrastala je Ana Sević u Užicu

Pevačica Ana Sević nakon razvoda od Darka Lazića, sreću je pronašla kraj sadašnjeg partnera Danijela, sa kojim je satkala pravo porodično gnezdo.

Ana i Danijel su prošle godine proširili svoju porodicu kada je na svet došao sin Simeon. Skladan par ima i ćerku Senu, dok pevačica iz prvog braka sa Darkom Lazićem ima naslednicu Lorenu.

Sevićeva se poslednjih godina potpuno posvetila porodičnom životu, te je stavila pauzu na karijeru pevačice i voditeljke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Porodično gnezdo ovog para locirano je na Vračaru, a pre dolaska sina na svet, Danijel se potrudio da sve bude podređeno Aninim željama, te je za renoviranje u okviru kog je ugrađen i bazen iskeširao preko 50.000 evra.

Oni su stan opremili po njihovom ukusu, a Ana je očigledno vodila računa o svakom detalju. Sudeći po njenim fotografijama na Instagramu - stan je opremljen po najnovijim standardima.

Ipak, deo koji Ana zasigurno najviše voli jeste njen veliki garderober, u kom dominiraju zlatni tonovi. Ona ga je sredila baš po svojoj meri, te brendirane krpice, cipele i torbe koje je tokom godina kupovala, imaju posebno mesto.

Iako Anin sadašnji dom može da se poredi sa penthausima u svetskim metropolama poput Njujorka i Londona, mnogi se sećaju kako izgleda porodični dom Ane Sević u Užicu. Svi koji su pratili učešće mlade pevačice u takmičenju „Zvezde Granda“ sećaju se momenata gde su imali priliku da zavire u njihove stanove ili kuće. Dom je smešten u niskoj zgradi sa dva parking-mesta. Iz stana se pruža pogled na ceo grad, a na terasi je uvek lepo dekorisano cveće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.