Danas bi Gru napunio 51 godinu: Dugo se ne javljaš, danas slavimo tvoj rođendan - Tuga za reperom ne jenjava

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 18:32

Danas bi Gru napunio 51 godinu: "Dugo se ne javljaš, danas slavimo tvoj rođendan" - Tuga za reperom ne jenjava

Da je neko srećnije vreme, kao što nije, danas bi sve bilo drugačije.

Reper Dalibor Andonov Gru, tragično je izgubio život pre pet godina, a danas, 8. marta bi napunio bi 51 godinu.

Tragedija se dogodila na Dunavu blizu Zemuna, a poginuo je prilikom vožnje svog kajta u septembru 2019. godine.

Rastužio je brojne obožavaoce, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Danicu, kao i sinove Vuka, Relju i prijatelje.

Ovaj 8. mart je za njegove prijatelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posebno tužan i mnogi su ga se prisetili i na društvenim mrežama.

- Gde si bre ti, dugo se ne javljaš? Danas slavimo tvoj rođendan... Hoćemo na punjeni batak pa u bioksop i kod Đoleta u klub da plešemo? Posle na "lakirane" kifle za ufrćkanu i da sedimo u kolima, pričamo, smejemo se dok ne svane. Tu sam, tu si - napisala je Gaga Bugarčić.

Otkako je Gru nastradao, njegova supruga Danica retko se pojavljuje u javnosti. Snagu da istraje pronalazila je u sinovima Vuku i Relji, kojima se potpuno posvetila. Danica i Gru su se upoznali 1999. godine i važili su za jedan od najlepših parova sa javne scene. Nakon veze duže od sedam godina, u skladnom braku ostali su sve do reperove smrti.

- Jednog dana voleo bih da imam i ćerku. Mada, kada razmišljam o devojčicama, zamišljam sebe kao oca iz drugog nastavka filma "Mi nismo anđeli", ali pretpostavljam da se čovek na sve navikne. Inače, kažu da su devojčice predivne i umiljate kada su male, a onda porastu - pričao je Gru 2011. Ipak. tragična smrt je došla prerano, a on ovu želju nije ostvario.

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.