Izvor: Svet plus, 23.Jun.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan nezavisnosti: Reditelj Roland Emerih otkrio detalje o svom novom filmu! VIDEO

Ekipa koja stoji iza nastavka filma "Dan nezavisnosti" okupila se u ponedeljak u Novom Meksiku na specijalnoj konferenciji povodom otkrivanja detalja ovog ostvarenja. Prošlo je skoro 20 godina od filma koji važi za jedan od najuspešnijih akcionih filmova u prošloj deceniji.

Na konferenciji su se okupili novi glumci Liam Hemsvort, Džesi Ušer, Maika Monro i Sela Vord, dok staru ekipu "brane" Džef Goldblum, Bil Pulman, Brent Spiner i Džad Hirš. Kako je reditelj Roland Emerih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << istakao, nastavak je smešten 20 godina nakon prvog dela. Zemljani su se ujedinili i počeli zajedno da rade na globalnom sistemu zaštite od budućih invazija, pritom koristeći tehnologije koje su ostale od vanzemaljaca.

"Granice više nisu toliko bitno. Svi imamo jedan isti cilj, a to je da zaštitimo planetu Zemlju", kaže Džef Goldblum, koji je oduševljen zbog nastavka.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.