Dalilu Dragojević OSTAVIO DEČKO? Pobednica rijalitiija POPILA KORPU JAVNO - užasne psovke otišle u etar

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 12:08

Dalilu Dragojević OSTAVIO DEČKO? Pobednica rijalitiija POPILA KORPU JAVNO - užasne psovke otišle u etar

Dalila se prvenstveno bavi snimanjem Tiktok lajvova koji ponekad traju i do 20 sati bez prestanka.

Pobednica rijalitija Parovi i drugoplasirana učesnica Zadruge, Dalila Dragojević već dugo sve poslove stavlja postrani i primarno se bavi snimanjem za društvenu mrežu Tiktok.

Međutim, kako svedoče društvene mreže, poslednjeg puta je doživela fijasko.

- Pa kaže: "Evo jedan izazov, napravi objavu o nekom bivšem učesniku rijalitija a da nisu Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili Car, koja će imati vise komentara od njih dvoje" - zbogom fanovi! Radi se o 100 komentara na objavi... ali ajde dobro. Sad će vam Dakica objasniti ništa ne brinite - pisalo je u objavi.

A post shared by @samoposmatramo1

"Večito nezadovoljna sa sobom i svojim životom", "Gde joj je Marijana Zonjić? I nju prodala", Kravare mi oči i uši!Taman sam je zaboravila", "Neko joj izgleda ubacio bubu u lajvu da je dečko ostavio, a toga se najviše boji, pa se upalila", "Spodoba, baba koja 24 h na Tiktoku prosi za pare, pa plaća likove mlađe 10 godina od nje da budu sa njom ko taj žigolo iz USA. Uličarka", "Jel ovo i balavac pobegao, pa se malo stresira", "Činjenica je da ona na lajvu nikada ovoliko psovala nije kao sto psuje od kada je sa ovim malim iz Amerike" - nizali su se komentari.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.