Dalila progovorila i ZAPREPASTILA SVE! Volela bih da u Parovima POBEDI... Pa, zar ona, posle SVEGA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila progovorila i ZAPREPASTILA SVE! Volela bih da u Parovima POBEDI... Pa, zar ona, posle SVEGA?

Ovo niko nije očekivao.

Finale pete sezone "Parova" se bliži, te je bilo i sasvim očekivano da učesnici ovog jutra uz kafu pričaju o tome ko bi mogao da bude pobednik.

KONAČNA ODLUKA: Evo ko ostaje u vili i POSLE kraja Parova, a ko napušta šou jer...

Dalila je u razgovoru otkrila da smatra da je pre svega u ovoj sezoni rijalitija "Parovi" pobedila sebe. Osim toga ona je rekla i ko još zaslužuje pobedu.

- Radovala bi me Aleksandrina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobeda. Ona i ja smo izdržale ovde svašta. Samo zlobna osoba može da kaže da ona ili ja ne zaslužujemo pobedu - rekla je Dalila, a svi su bili pomalo iznenađeni, s obzirom da su se tokom rijalitija Dalila i Aleksandra često svađali i bile ljute rivalke.

Podsetimo, finale najpopularnijeg rijalitija zakazano je za 2. jul.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.