Dalila nakon Dejanovog TRANSFERA NA HAJP ovo uradila: Bivši muž OSVAJA svaku teritoriju, pa i njeno mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 22:14

Dalila nakon Dejanovog TRANSFERA NA HAJP ovo uradila: Bivši muž OSVAJA svaku teritoriju, pa i njeno mesto

Svi su čekali ovo da saznaju.

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge 5" postao je voditelj i novo lice Hajp televizije. Dejan se priključio bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić, ali i Anđeli Đuričić, Tari Simov, kao i nekadašnjoj voditeljki "Elite" Dušici Jakovljević.

To sada svi znamo, no postavlja se pitanje gde je i šta radi Dalila dok Dejan osvaja teritoriju na kojoj je ona nekada vladala.

Dali Dragojević, Dejanova bivša supruga, bila je nekada zaštitno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lice Hajp televizije, imala svoju autorsku emisiju i bila izrazito gledana i zapažena, ali je odlučila da u jednom trenutku pređe u Pink jato, preciznije na Red TV.

Sada, kada je Dejan postao zaštitno lice Hajp produkcije, svi s epitaju šta radi Dalila, da li je saznala i da li ima nekakav komentar.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njom, kako bismo saznali, ali se nije javljala. No, na njenom Instagram profilu smo mogli da vidimo da se Dalila spremala za emisiju koju vodi na pomenutoj televiziji.

Tako da verujemo da ćemo tek u narednim danima moći da čujemo njen stav na ovu temu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.