Dalila danas IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE! Dragojevićka podelila divne vesti, ČESTITKE samo pljušte

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 19:26

Dalila danas IMA POSEBAN RAZLOG ZA SLAVLJE! Dragojevićka podelila divne vesti, ČESTITKE samo pljušte

Presrećna je!

Biviša rijaliti učesnica i voditeljka Dalila Dragojević oglasila se putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, i to jednim divnim povodom.

Čini se da ovoj devojci sve u životu ide, kao i da uvek ima vremena i za sebe i svoje najmilije.

Danas je rđendan njene majke, zbog čega je Dragojevićka odlučila da joj uputi javnu učestiku. Dalila je podelila njihovu zajedničku fotografiju, na kojoj se grle u jednom restoranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a uz to dodala i emotivnu poruku.

- Voljena moja majko, srećan rođendan. Hvala ti što si najbolja mama i hvala ti što si me donela na ovaj svet. Volim te - glasila je poruka koju je bivša rijaliti učesnica podelila putem svog storija na društvenoj mreži Instagram.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.