Dalibor Andonov Gru biografija

Izvor: Poznati.info, 17.Jun.2014, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalibor Andonov Gru biografija

Dalibor Antonov Gru je jedan od repera i muzičkih talenata koji se izdvojio od ostalih zahvaljujući svojim pesmama. Zahvaljujući tekstovima postao je najpoznatiji reper u Srbiji, a najveći je uspeh imao sa pesmom “Biću tu”.

Dalibor Antonov je rođen 8. marta 1973. godine u Dimitrovgradu iz kojeg se kasnije preselio u Pančevo, a posle toga u Beograd. Upravo je u Beogradu završio mašinsku školu, ali ubrzo je shvatio kako je njegova sudbina da peva. Sa muzikom se počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << baviti odmah nakon srednje škole. Neko je vreme trenirao vaterpolo. Danas u slobodno vreme voli da skija i igra košarku.

Sa pesmom “Biću tu” je postao najpopularniji reper 1996. godine i ostao upamćen po lepim devojkama iz grupe Models, koje su se pojavile u spotu za spomenutu pesmu. U spotu su nasumično bili odabrani brojevi kao za hot line, a koje su opsedale hiljade ljudi misleći kako se radi o pravim brojevima.

Reper Gru je morao da odreaguje i apelira na gledaoce da više ne zovu te brojeve. Reper je tada malo izmenio spot i preko brojeva napisao reč “RASPRODATO”. Posle ovog događaja s kojim je privukao veliku pozornost Gru je učestvovao i u rijalitiju “Veliki Brat VIP”.

Posle velikog uspeha sa pesmom “Biću tu” usledili su i drugi albumi sa hitovima: “Vetrenjače”, “Gru 2″ te kompilacija “95-2000.”…

Autor. Sanja, Foto: Printscreen

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.