Dali smo Jeleni Rozgi srpsku čokoladu, možete da pretpostavite kako je ona odreagovala (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dali smo Jeleni Rozgi srpsku čokoladu, možete da pretpostavite kako je ona odreagovala (VIDEO)

Jelena Rozga je u Beogradu, gde nastupa u jednom prestoničkom klubu i predstaviti svoj novi album. Ekipa televizije T NOW pričala je sa popularnom pevačicom o aktuelnim temama. Prvo o njenom novom albumu, a zatim smo je pitali da li beogradska publika može da očekuje neki već koncert.

- Kada se odmorimo nakon Nove godine, sešćemo svi zajedno i napraviti plan za 2017. godinu, ali moje želje su tu - rekla je za Telegraf Jelena Rozga.

Hrvatska pevačica nam je ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da uživa u vezi sa njenom jačom polovinom, muzičarom Stjepanom Hauserom.

Na samom kraju, Jeleni smo kao poklon dali srpsku čokoladu. Ona je šmekerski odreagovala i uzela je sa osmehom. Da podsetimo, Telegraf.rs i Index.hr imali su zajedničku akciju u kojoj su se delile srpske čokoladice u Zagrebu, odnosno hrvatske čokoladice u Beogradu.

Pogledajte ceo prilog sa Jelenom Rozgom:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.