Dajana se RASPLAKALA usred emisije: Sin mi je morao na OPERACIJU... Progovorila o NAJTEŽEM periodu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2021, 20:43

Dajana se RASPLAKALA usred emisije: "Sin mi je morao na OPERACIJU..." Progovorila o NAJTEŽEM periodu

Ilda joj je dokazala da joj je prijatelj za sva vremena!

Sanja Marinković u emisiji "Magazin in" ugostila je: Nadu Blam i Dragicu Radosavljević Cakanu, Aleksandru Mladenović i Vanju Mijatović, kao i Ildu Šaulić i Dajanu Paunović.

One su razgovarale o tome da li je tačna tvrdnja da kadgod se žena takmiči sa drugom ženom,da se ona ponižava. Takođe, emisija je bila posvećena i prijateljstvu s obzirom na to da se ove dame i privatno druže dugi niz godina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Dajana i Ilda su čak svoje prijateljstvo krunisale i kumstvom. Dajana je otkrila jednu situaciju kada joj je bilo najteže, a Ilda joj se našla kao pravi prijatelj da joj pomogne.

- Moj sin je imao jedan zdravstveni problem koji je morao operativno da se reši, ja sam to jako teško doživela... Jutro nakon toga Ilda je bila ta koja je došla, spustila kofer i došla kod mene i mog deteta. Sećam se, ljubila me je tad u glavu, to su zaista neki trenuci... - s knedlom u grlu i sa suzama u očima, govorila je Dajana, a potom dodala:

- Hvala joj na kumstvu i što je moj prijatelj za ceo život - rekla je Dajana, što je raznežilo sve u studiju, a posebno Ildu, koja ju je odmah zagrlila i rekla da je voli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SUZE u emisiji: Šta je rasplakalo Dajanu Paunović?

Izvor: Story, 09.Apr.2021, 10:26

Suze Dajane Paunović u emisiji "Magazin In" raznežile su javnost, a voditeljka, govoreći o najtežem periodu u životu, nije mogla da sakrije emocije. Pomoć u najtežim trenucima bila joj je dugogodišnja prijateljica i kuma, a nakon što je težak period ostao iza njih, prijateljstvo je postalo...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.