Dajana i Žika Jakšić zajedno proslavili rođendan sina Dušana!

Izvor: Svet plus, 24.Feb.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajana i Žika Jakšić zajedno proslavili rođendan sina Dušana!

Dajana i Žika Jakšić svoje pobleme stavili su juče na stranu, kako bi zajedno, porodično proslavili peti rođendan sina Dušana.

Dajana i Žika Jakšić poslednjih dana bili su glavna tema u medijima. Njihov razvod braka i sve ono što on nosi bio je jako interesantan javnosti i medijima, te su zbog toga izdali zajedničko saopštenje kako bi mogli neistinama da stanu na put. Jedino što je njima bitno jeste da njihov sin Dušan ne oseti ništa ne oseti, te su >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << tako juče zajedno proslavili njegov peti rođendan:"Rođendan smo proslavili porodično u kući, zato što je Duletova ekipa iz vrtića na Kopaoniku, pa ćemo s drugarima sledeće nedelje. Bili smo sa Dušanovim tatom, kao i svake godine, a tako će biti i ubuduće. To je normalno jer je on njegov otac" kratko je poručila pevačica za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.