Dajana Paunović je pre voditeljske karijere bila PEVAČICA, a evo kako je tada izgledala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 20:16

Dajana Paunović je pre voditeljske karijere bila PEVAČICA, a evo kako je tada izgledala!

Na mnoge ostavila pozitivan utisak!

Dajana Paunović je poznata TV voditeljka i pevačica, koja je javnosti poznata i kao bivša žena Saše Žike Jakšića, muzičkog urednika i producenta "Granda".

Poznati par se razveo 2017. godine nakon više od šest godina braka te je Dajana vratila svoje staro devojačko prezime Paunović.

Muzička karijera mlade Dajane počela je sa njenih nepunih 15 godina, a uzlaznom putanjom je krenula 2008. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je izdala svoj prvi singl za tada vrlo popularnu "Grand produkciju".

Svoj prvi voditeljski aganžman mlada lepotica je imala 2008. godine u emisiji "Zvezde Granda-idemo dalje", gde je ostavila pozitivan utisak i na gledaoce, ali i na tim "Grand produkcija".

Kako je to Dajana izgledala na početku svoje karijere jasno se vidi na fotografijama koje prate ovaj tekst.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.