Dado Topić traži srpski pasoš

Izvor: Svet, 18.Sep.2011, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dado Topić traži srpski pasoš

naslov: 
Dado Topić traži srpski pasoš



excerpt: 
Adolf - Dado Topić traži srpsko državljanstvo i pasoš! Pevač s porodicom već neko vreme živi u Beogradu i rešio je da to ozvaniči i „na papiru“...


izvor: 
"Kurir"


tekst clanka: 
Adolf - Dado Topić traži srpsko državljanstvo i pasoš! Pevač s porodicom već neko vreme živi u Beogradu i rešio je da to ozvaniči i "na papiru". " Dado očekuje da će ga dobiti, pošto već neko vreme živi u našoj prestonici sa sinom Reom i suprugom Mirjanom, koja je rođena Beograđanka", kaže izvor "Kurira" i dodaje: "On mnogo voli Srbiju, pre svega Beograd, pa je tako pre dve godine rekao da želi da se preseli iz mesta Marina kog Trogira, kako bi njegov sin bio 'svetski čovek iz svetskog grada'. Tom prilikom je rekao i da njegova žena žarko želi da se vrati u Beograd, kao i da je srećan što će biti blizu tašte Jane, koju obožava"."Izgleda da vi znate više nego ja... Imao sam smrtni slučaj, mnogo mi je teško, pa vas molim da me pustite da odbolujem i da ovaj razgovor ostavimo za neka lepša vremena", rekao je Topić ne raspoložen za dužu priču.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.