Dado Polumenta u suzama! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Feb.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dado Polumenta u suzama! VIDEO

Pevač Dado Polumenta se nakon duge pauze prošle godine vratio na scenu sa numerama koje su u kratkom roku postali hitovi i osvojili publiku sirom regiona. Želeći da prevaziđe sopstvene uspehe pevač se poslednjih par meseci zatvorio u studio i kako sam kaze, u novu pesmu utkao deo sebe, svog srca i duse.

Kako bi je adekvatno najavio, odlucio se za direktno obracanje fanovima preko svog Jutjub kanala: "Mislim da će ova pesma reći sve ono što sam i želeo da ispricam, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << citavog svog zivota. Ova poruka će da gane svakog pravog čoveka i dotakne mu dusu".

Svima onima koji su imalo pratili njegov kako javni, tako i privatni život vrlo dobro znaju da je Dado, tokom godina koje su za nama, imao razne turbulencije, da je prosao sve i svasta, no sada se cini da je sazreo i odlucio da se okrene pravim vrednostima.

S obzirom na to da je iz svojih dosadasnjih bitki izazasao kao pobednik i mnogo jaci, Dado je rekao da moze da posluzi kao primer, te da ce se potruditi da upravo to, tu snagu i motivaciju utka i u novu pesmu.

U videu kojim se obratio fanovima, Dado je ponesen emocijama gorko zaplakao, a "muske" suze nije cenzurisao vec bez stida podelio sa milionskim auditorijumom!

"Smatram da bez Božje pomoći i ne može ovako neko delo i da nastane..." - dodao je, i rekao da je ponosan sto je numera koja nije ni zavrsena izazvala tako jake emocije kod ljudi koji su čuli samo a narocito recenicu koja glasi "Srce kad stane, tada je kasno da se menjaš"...

Pogledajte Dadove suze:

Dado Polumenta #svetplus

Posted by Svet Plus portal on недеља 28. фебруар 2016.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.