Da znaju šta Breskvica ima ISTETOVIRANO, raščerupali bi i ORLA I GNEZDO Haos na mrežama zbog SIMBOLA na Anđelinoj koži

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:25

"Da znaju šta Breskvica ima ISTETOVIRANO, raščerupali bi i ORLA I GNEZDO" Haos na mrežama zbog SIMBOLA na Anđelinoj koži

Pevačica ponovo u centru pažnje.

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, privukla je veliku pažnju javnosti sa pesmom "Gnezdo orlovo" kojom će se ove godine takmičiti na "Pesmi za Evroviziju".

Osim što je pobrala mnoge pohvale za ovu numeru, Anđela se našla i na meni kritika korisnika društvenih mreža.

Kako je nedavno izjavila, ne obazire se na negativne komentare, a sada je, zbog tetovaže koju ima, ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u centru pažnje.

Na Tviteru je jedan korisnik objavio fotografiju, koju je ranije podelila upravo Breskvica na Insta storiju.

Na slici objavljenoj na pomenutoj društvenoj mreži, pevačica je u ljubičastim helankama iz kojih vire dva "roga", tačnije deo tetovaže na donjem stomaku.

- Srbi patriote koji botuju za gnezdo orlovo da znaju da Breskva ima (đavolje) rogove ispod pupka raščerupali bi i orla i gnezdo - piše u objavi.

srbi patriote koji botuju za gnezdo orlovo da znaju da breskva ima (đavolje) rogove ispod pupka raščerupali bi i orla i gnezdo pic.twitter.com/BdM8hUI16c

— DOLCE VITA (@karan_saska) February 13, 2024

Srbija Danas/Tviter/DOLCE VITA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.