Da se zna kad sin postaje punoletan: Brena za Viktorovu žurku daje 100.000 evra?!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2016, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da se zna kad sin postaje punoletan: Brena za Viktorovu žurku daje 100.000 evra?!

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pripremaju gala proslavu punoletstva mlađeg sina Viktora i za to planiraju da iskeširaju čak 100.000 evra.

Slavlje će biti organizovano u jednom poznatom beogradskom hotelu, a koštaće Živojinoviće oko 30.000 evra. Svom nasledniku za 18. rođendan, koji će proslaviti 30. marta žele da poklone i automobil, za koji planiraju da izdvoje oko 70.000 evra.

Na zabavu će pozvati oko 300 zvanica, među kojima će se >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << naći mnoga značajna imena iz svete estrade, politike, ekonomije i sporta, navodi kurir.rs.

Brena i Boba će se potruditi da ispune i sve muzičke želje svog mezimca, pa će goste uveseljavati njihova buduća snajka Aleksandra Prijović, koja je u vezi sa Breninim pastorkom Filipom. Osim nje, pevaće i Rada Manojlović, Darko Lazić, Predrag Živković Tozovac, Aca Lukas, Ana Bekuta i mnogi drugi.

Pevače će cele večere pratiti orkestar Ace Sofronijevića, dok će trubači biti zaduženi da u kasnim satima atmosferu dovedu do usijanja.

Brena i Boba su se već dogovorili da se te večeri služi samo najbolja hrana i piće, a torta će biti ogromna. Porodici je najvažnije da sve prođe kako treba i da slavljenik bude zadovoljan i zabavom i automobilom koji planiraju da mu daruju”, kaže izvor dodajući da još nisu izabrali model auta.

Viktor kaže da su pripreme za njegovo punoletstvo u toku.

Biće to nezaboravna žurka. Slaviću s porodicom i prijateljima. Mami je važno da sve bude na vrhunskom nivou i zato ništa ne prepušta slučaju. Sigurno je to da ćemo se svi lepo zabaviti. Nema potreba da se oko toga pravi senzacija”, rekao je Viktor.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.