Da nije mene NE BI IMAO ČISTE GAĆE Ljubavna svađa dostigla vrhunac, Belu kuću digli na noge od ranog jutra

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 16:43

"Da nije mene NE BI IMAO ČISTE GAĆE" Ljubavna svađa dostigla vrhunac, Belu kuću digli na noge od ranog jutra

Iako su imali period kada su uplovili u mirnu luku, sada je ponovo došlo do turbulencija u njihovom odnosu.

Učesnica "Elite" Milica Veličković kaže da Bora Terzić Terza u rijalitiju ne bi imao čist donji veš da nije nje, te i da ne bi izdržao ni dan u ovom okruženju, da je solo igrač.

Strasti između njih dvoje se ne stišavaju, a odnos im je trenutno na klimavim nogama.

- Ja nikada ne mogu da pravim lažne frke. Nikad nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio problem da komentariše tuđi izgled, ali ovo što radi... To je van svake pameti. Nije mi jasno kako može pred svima da me provocira i da se pravi kao da ga je apsolutno briga za sve što imamo i šti jesmo. Meni se ništa nije skupilo, ja ne skupljam, ja nisam glupa. Zna se normalnost i granica, zato je i plakao jer zna da sam ja u pravu. Njemu loše u vezi, ma doviđenja- rekla je Milica cimerima, dok je Terza bio odsutan.

Podsećamo, Bora Terzić Terza i Milica Veličković već neko vreme intrigiraju javnost svojim turbulentnim odnosom, te se njihove verbalne rasprave često završe veoma burno. Međutim, sada je ovaj par otišao korak dalje i Milica je pred svima priznala da su oni kao svingeri, te da svako može da radi šta hoće u vezi.

Ne smeta mi što moj dečko gleda druge devojke, on komentariše svaku ribu, ja tu ne vidim ništa loše. Iskreno volim kad je muškarac takav, nisam ljubomorna, čak i ja gledam druge muškarce dok sam sa dečkom i to me pali. Mi smo kao svingeri, sigurni ćemo to probati napolju, ako nam se ovde ne ukaže prilika - rekla je Milica i šokirala sve prisutne.

Srbija Danas/Društvene mreže/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.