Da li znate ko je na slici? Napustila je školu zbog nemaštine, a danas je jedna od najomiljenijih pevačica (FOTO)

Izvor: Svet plus, 04.Apr.2024, 15:14

Da li znate ko je na slici? Napustila je školu zbog nemaštine, a danas je jedna od najomiljenijih pevačica (FOTO)

Naša folk pevačica, rođena je u Zvorniku 1981. godine. 
Otac joj je bio vozač, a majka je radila u fudbalskom klubu „Drina“. Detinjstvo je provela u svom rodnom gradu u srpskoj varoši bezbrižno rastući uz svoje roditelje i brata. Još od malih nogu pokazivala je svoje vokalne sposobnosti, te je u horu svoje osnovne škole „Mitar Trifunović Učo„ nastupala kao solista, a sa horom svojoj školi donela je brojne nagrade. Omiljena pevačica i uzor u tom periodu joj je bila Vesna Zmijanac.
Nakon završetka osnovne škole, Svetlana Seka Aleksić je upisala Srednju poljoprivrednu školu, ali ju je napustila 1996. i posvetila se pevanju. Rado priča o tome u brojnim emisijama kako se njena majka bunila da...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.