Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah!

Izvor: Svet plus, 18.Okt.2020, 11:57

Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah!

Doktorka Lea Imširagić, internacionalni govornik otkriva tajnu srećnog života! Da li znate čemu služi čarobni kalendar? Doživite ga odmah i sada! To je kalendar koji nas puni energijom, evo i kako!

Razlika između čarobnog i običnog kalendara je što on daje da se čarolija života, stvari koje nas pune energijom i čine nas živim, daju smisao u privatnom životu i poslu, nađu prve u njemu, a da tek potom slede sve ostale.

Ovim rečima dr Lea Imširagić objašnjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << razliku između "običnog" i "čarobnog" kalendara.

U tom kalendaru ljudi koji nas pune životnom energijom i daju nam smisao života treba da se nađu prvi, a ovi drugi odmah iza - dodaje dr Imširagić.

U "čarovnom kalendaru" bi najpre trebalo napraviti lične rituale. Vodite računa da rituali nisu isto što i navike, rutine. Rutina je kada ujutro ustajemo i peremo zube, umivamo se. Nekome je rutina da se probudi i pije zeleni čaj, a ritual je ako skuvate zeleni čaj u vašoj predivnoj šolji, stavite baš određeni podmetač, pročitate sebi tri afirmacije ili deo lepe knjige...

- Sklop tih nekoliko stvari će od jutarnjeg ispijanja čaja napraviti ritual, tako da ceo dan imate energije, da budem centrirana, prisutna, mirna - objašnjava dr Imširagić.

Čarobni kalendar čini da te male stvari, koje suštinski menjaju život, budu na početku i na kraju dana. Na kraju dana mnogo je važno da sebi vratimo energiju i mir, da ne idemo bez toga u san. Ovo će već za mesec dana toliko poboljšati život, jer ćemo sa toliko malo vremena i lakoće praviti stvari koje nismo znali da možemo.

- Mi smo najbolja podrška kad smo dobro, puni mira i entuzijazma, prisutnosti u sadašnjem trenutku. Ritual nam daje da budemo prisutni i svesni, a rutina da smo na automatskom pilotu - zaključuje Lea.

Ja na prvom mestu

Svako duguje sebi da jednom u životu stavi sebe na prvo mesto i vidi kako život izgleda iz centra, a ne sa periferije.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.