Da li verujete u srodne duše?

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2016, 23:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li verujete u srodne duše?

Razni "stručnjaci" vekovima pokušavaju da dokuče postoje li srodne duše i kako ih upoznajemo i da li uopšte verujemo u njih.

Sudeći po čitaocima našeg portala, koji su u prethodnih nekoliko dana imali prilike da glasaju za to da li veruju u srodne duše, najveći procenat njih odgovorio je potvrdno. "Srodne duše nisu one koje su potpuno iste kao mi, već one koje imaju ključeve za sve naše brave i brave za sve naše ključeve" rekao je pre nekoliko decenija američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pisac i filozof Ričard Bah. Termin "srodne duše" odslikava večito traganje za našom polovinom koju smo rođenjem izgubili, a možemo da budemo kompletni samo ako je pronađemo, uvreženo je mišljenje. Ipak, to može da nas košta mnogo čega, pa je pitanje da li cela potraga za njima vredna truda. No, kako mi verujemo našim čitaocima, koji su glasno i jasno pokazali da veruju u srodne duše, prihvatićemo mišljenje da one zaista postoje i čekaju na nas.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.