Da li ste znali da je Al Paćino bio na robiji?

Izvor: Prva.rs, 12.Avg.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste znali da je Al Paćino bio na robiji?

Al Paćino je imao 20 godina kada je uhapšen te noći, 7. januara, na Rod Ajlendu.
Policija je primetila sumnjivo vozilo koje se kretalo na „sumnjiv način“. Kada su ih zaustavili, priveli su trojicu muškaraca koji su nosili crne maske i rukavice. Među njima je bio i Al.
"Postati bogat i slavan me nikada nije interesovalo. Jedina stvar do koje mi je stvarno stalo je gluma. Potekao sam iz Bronksa, a slava me je zatekla nepripremljenog. Posle "Kuma", nisam znao šta me je snašlo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Nisam više znao ko sam, žene su spavale ispred mojih vrata", ispričao je mnogo godina kasnije slavni glumac u intervjuu za francuski magazin Paris Match.
Njegova ljubav prema glumi i sceni datira još iz doba kada je kao gimnazijalac video "Galeba" Antona Čehova.
On, ipak, ne želi da se priseća prošlosti. "Živim u sadašnjem trenutku. Živim u svojoj glavi. Gde god da se nađem, imam osećaj da sam samo u prolazu", rekao je Paćino koji živi u gotovo praznoj kući u Los Anđelesu koju je iznajmio da bi bio bliže blizancima Antonu i Oliviji nad kojima deli starateljstvo sa bivšom partnetkom Beverli D'Anđelo.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.