Da li ste spremni za smak sveta?

Izvor: Prva.rs, 27.Mar.2014, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste spremni za smak sveta?

Film „Nojeva barka“ već je zabranjen u nekoliko islamskih zemalja iz religiskih razloga. Rasel Krou, koji će glumiti Noja, pozvao je Papu Pontifa da se upoznaju, verovatno sa željom da razgovaraju o filmu. Papa je posle dužeg vremena pristao, što je protumačeno kao podrška filmu „Nojeva barka“.
Rasel je kasnije prokomentarisao:
„Gledajte, nikada nisam osećao vezu sa prethodnim papama, ali dopada mi se ovaj čovek“.
Što se tiče kritika i cenzure njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << filma, Rasel smatra da su neosnovane, jer niko još nije video film i samo nagađaju kakav će biti:
„Ti komentari se graniče sa glupošću, jer sada, kada je film konačno izašao, ljudi shvataju koliko je urađen s poštovanjem i koliko ima potencijala“, rekao je Rasel.
Pogledajte šta vas očekuje u ovom filmu, pa nam kažite kako vam se dopada...

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.