Da li ste čuli za banana puder? Kim ima dobar razlog zašto je luda za ovim preparatom

Izvor: Svet, 27.Jan.2017, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste čuli za banana puder? Kim ima dobar razlog zašto je luda za ovim preparatom

Da li ste možda već čuli za banana puder? Reč je o praktičnom kozmetičkom proizvodu bez kog Kim Kardašijan ne može da zamisli svoju kozmetičku torbicu. To je zapravo žuti puder u prahu koji ima fantatsičnu primenu u mejkap rutini. 

A photo posted by C (@boardroomtoballet) on Nov 27, 2016 at 11:05am PST

Čuvena starleta poznata je kao mejkap boginja, a njena “ljubav” posebno pripada hajlajterima i proizvodima za konturisanje lica, koje je ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i proslavila. 
Baš zato, ona ne preskače primenu banana pudera, čija glavna namena jeste “osvetljavanje” kože i sjaj. No, ovaj proizvod ima još niz benefita – odličan je za konturisanje, smanjenje crvenila i fiksiranje korektora na području ispod očiju.
Foto: Guliver/Getty images Ovo je svojevrsni multipraktik, a neutralna nijansa ga čini još pogodnijim, jer odgovora svim tonovima kože.
Pročitajte i… Stigle su novogodišnje mejkap kolekcije… I čini nam se da nikada nisu bile čarobnije!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

DA LI ZNATE ŠTA JE BANANA PUDER? Kraljica kontura sa razlogom nigde ne ide BEZ NJEGA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2017

Ten Kim Kardašijan je besprekoran zahvaljujući ovom puderu...Čuvena starleta poznata je kao mejkap boginja, a posebnu ljubav gaji prema hajlajterima i proizvodima za konturisanje lica, koje je ona i proslavila...A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 27, 2016 at 6:34pm PDT..Čini...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.