Da li možete da pretpostavite ko je na slici?

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li možete da pretpostavite ko je na slici?

Reditelj filma Suicide Squad Dejvid Ajer, koji na veliko platno ponovo okuplja reprezentaciju supeheroja, objavio je prošle nedelje prvu fotografiju Džareda Letoa u ulozi kultnog Džokera.
I dok svet i dalje raspravlja da li je novi Džoker dostojan prethodnih, koje su na veliko platno doneli Džek Nikolson, Hit Ledžer i Cesar Romero, Džared Leto ne odmara. Glumac i muzičar vredno radi na ulozi, pripremajući se kako mentalno tako i fizički.
On je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako se priprema za ulogu Džokera, i to ni manje ni više nego u majici sa znakom Supermana. (Možda je to samo način da izazove svog neprijatelja Betmena, koji sa Supermenom ukršta snage u filmu Batman V Superman: Dawn Of Justice?)
Film Suicide Squad trenutno se snima u Kanadi, a premijere je najavljena za leto 2016. godine.
OVDE pogledajte kako Džared Leto izgleda kao Džoker.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Evo kako se Džared Leto sprema za ulogu Džokera

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2015

Reditelj filma Suicide Squad Dejvid Ajer, koji na veliko platno ponovo okuplja reprezentaciju supeheroja, objavio je prošle nedelje prvu fotografiju Džareda Letoa u ulozi kultnog Džokera...I dok svet i dalje raspravlja da li je novi Džoker dostojan prethodnih, koje su na veliko platno doneli Džek...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.