Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2018, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo TUŽAN KRAJ veze Lune Đogani i Slobe Radanovića? (video)

Sloba Radanović i Luna Đogani imali su sinoć tešku raspravu u rijalitiju Zadruga. Nakon šetnje, njih dvoje seli su u pab gde su razgovarali o svom odnosu. “Znam da i ti isto misliš za nas da su nam malo zahladneli odnosi. Ja bih volela da znam zbog čega je to tako. Ti izgledaš mnogo gore The post Da li je ovo TUŽAN KRAJ veze Lune Đogani i Slobe Radanovića? (video) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kao da želi da se odvoji od mene! Luna poludela na Slobu, pa Mini ispričala sve što je muči! (VIDEO)

Izvor: Press, 21.Feb.2018

- Ja ustanem i kažem koliko mi je teško što će on da ide, a on se sve vreme ponaša kao da ga boli ku*ac. Kao da mu je drago što ide tamo - rekla je Luna . Novi vođa u Zadruzi Dragica Janičić za potrčke je izabrala ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.