Da li je moguće da je ovo ona?!

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012, 03:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće da je ovo ona?!

Atraktivna folk pevačica šokirala nas je svojim izgledom bez šminke.

Indi Aradinović od samog početka njene karijere važi za jednu od najlepših pevačica na našoj estradi. Godinama se trudila da opravda tu titulu svojim seksi fotkama i spotovima. Ipak, nedavno je popustila njena pažnja, pa se sa jednom obožavateljkom slikala bez šminke. Indi na njoj izgleda gore nego ikada do sada. Razbarušena i masna kosa, podočnjaci i ten beo kao kreč, daleko od one zavodnice na kakvu smo navikli. Pogledajte i sami procenite.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je najbolja guza na estradi!

Izvor: Poznati.info, 23.Maj.2012

Pop pevačica definitivno zaslužuje ovu laskavu titulu jer je zaista obdarena u zadnjem delu...Jelena Rozga nikada nije preterano isticala svoje obline, već je uvek igrala na kartu čednog seksipila. Tek nedavno smo se uverili da pevačica ima najbolju guzu na domaćoj estradi. Ona je na jednom svom...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.