Da li ga prepoznajete? Za njim danas sve žene seku vene! (foto)

Izvor: Svet, 20.Apr.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ga prepoznajete? Za njim danas sve žene seku vene! (foto)

Vrednim trudom i radom ovaj talentovani dečak prešao je put od pevača koji je zabavljao goste u zemunskim kafićima do jedne od najvećih muzičkih zvezda u regionu koja puni velike hale!
U pitanju je Saša Kovačević!

Danas vlasnik mnogobrojnih hitova detinjstvo je proveo u Zemunu, a najbolji prijatelj mu je, kao i danas, bio brat Rade. Bio je nestašan dečak, ali se uozbiljio odmah po polasku u školu. Vrlo brzo je otkrio talenat za muziku, a jedan je od retkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koji je završio fakultet.

Saša danas živi u luksuznom penthausu u jednom od novih naselja na Novom Beogradu, ali oni koji ga poznaju kažu da ga novac i slava nisu nimalo promenili.

Zbog posvećenosti vežbanju u teretani ima telo o kom maštaju devojke i tinejdžerke širom regiona.
 
SvetNemanja Kostić, Nikola Tomić, Arhiva Sveta

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.