Da li će zbog nje Tom Kruz napustiti Sajentološku crkvu?

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će zbog nje Tom Kruz napustiti Sajentološku crkvu?

Ako je verovati svetskim medijima, poznati glumac Tom Kruz napušta Sajentološku crkvu zbog svoje devetogodišnje ćerke Suri.

Nekadašnji član ove crkve Kris Šelton kaže da ukoliko Tom zaista napusti sajentologe, moraće da se distancira od usvojene straije dece i porodice jer će se suočiti s ozbiljnim posledicama.

Lično ne verujem da će Tom napustiti crkvu, jer za svakog ko to uradi čekaju ga ozbiljen posledice. Oni tako mogu da objave neke >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << vaše lične podatke koji bi trebalo da budu stogo poverljivi. Nemojte da zaboravite da je Tom član ove crkve još od 1980. godine i to je zaista dosta vremena. Ukoliko bude napustio crkvu moraće da se distancira od ostale rodbine i starije dece koja su takođe pristalice sajentologije“, zaključio je on.

Nedavno su izvori bliski Kruzovoj bivšoj supruzi Kejti Holm izjavili da popularni glumac nije video dete mesecima jer su njih dve nepoželjne u krugovima sajentološke crkve.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.