Da li će vam biti seksi posle ovoga?

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će vam biti seksi posle ovoga?

Nives Drpić priznala da je neuredna i da je mrzi čak i da obrije intimne delove.

Hrvatska starleta u emisiji Exkluziv otkrila je da ona baš i nije od onih žena koje su uredne i sređene. Iako muški pol zavidi fudbaleru Dini Drpiću na ženi koja je seks simbol i san svakog muškarca, njegova žena je privatno poprilično aljkava. Nives je našoj voditeljki priznala da ne vodi preterano računa o svom fizičkom izgledu, te da se ne sređuje za svog supruga. Šokantan podatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je i taj da pevačica ne skida dlake sa intimnih delova.

- Nisam neka ženica koja preterano vodi računa o izgledu. Prilično sam lenja po tom pitanju, ne volim nešto mnogo ni da se sređujem. Ne pazim na sebe. Dešavalo mi se da mi suprug kaže: ”Dobro, Nives, ne moraš da obučeš neki turbo seksi veš, ali ajde barem se obrij” – ispričala je Nives kroz osmeh.

J. M

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.