Da li će se konačno slomiti? (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Avg.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će se konačno slomiti? (FOTO) (VIDEO)

U ponedeljak, 22. avgusta, na kanal AMC vraća se druga sezona jedne od najpopularnijih serija 2015. godine, Fear the Walking Dead. Sezona počinje osmom epizodom, a serija će biti na programu svakog ponedeljka u 3 i 22 časa.

Foto: AMC

U drugoj sezoni porodica Clark, Manawa i Salazar su se raspale. Događaji na jahti Abigail i u Meksiku su odveli naše junake u ćorsokak, a sada je došlo vreme da nađu svoj način da prežive.

Foto: AMC

Alicia ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da pređe preko toga što Madison ne može da zaboravi Nicka, a Travis se na sve načine trudi da spase svog sina Chrisa od tamnh sila apokalipse.

Strand je izgubljen u svom tugovanju, a Danielova tamna prošlost ne prestaje da razočarava Ofeliu, i njih dvoje nikako ne uspevaju da počnu svoje živote od početka.

Foto: AMC

Sa haosom koji je zahvatio svet, suočavaju se glavni likovi serije Fear the Walking Dead: Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis), Nick (Frank Dillane), Alicia (Alycia Debnam-Carey), Daniel (Ruben Blades), Ofelia (Mercedes Mason), Chris (Lorenzo James Henrie) i Strand (Colman Domingo).



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.