Da li će novi zakon staviti trotinete na svoje mesto!

Izvor: Svet plus, 11.Sep.2020, 10:19

Da li će novi zakon staviti trotinete na svoje mesto!

Da li će novi zakon staviti trotinete na svoje mesto! Sve popularnije prevozno sredstvo, trotineti će svoje mesto dobiti u novom zakonu o bezbednosti u saobraćaju, koji bi trebalo da bude završen do kraja godine. Dotle, važne su preporuke, trotinetima nije mesto na saobraćajnicama. Kad god je moguće treba ih voziti biciklističkim stazama.

Građani se već danima zgražavaju nad snimkom električnog trotineta koji juri brzinom od 80 kilometara na sat. Od kada trotineti uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mogu da idu tolikom brzinom? Da li će novi zakon konačno staviti na svoje mesto trotinete i koje je to mesto – trotoar ili kolovoz?

Od kada je kupio električni trotinet, Vukan automobilom ne ide do grada, ni na trening. Čak ni teška sportska torba nije problem.

"Sve što može da bude u krugu od da kažemo možda tri kilometra ja bih rekao da je bolje trotinetom nego bilo čim drugim. Pogotovu baterija mu traje 20 kilometara tako da to uopšte ije problem. Ovako mislim da nema potrebe da se pali auto za relaciju do dva tru kilometra, trotinet je baš idealan za to", kaže Vukan Terzić.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.