Da li će joj ovo pomoći da SPASI VEZU? Ana Korać SAVETOVALA Taru kako da povrati Mateju?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će joj ovo pomoći da SPASI VEZU? Ana Korać SAVETOVALA Taru kako da povrati Mateju?!

Da li će poslušati?

 Tokom današnjeg dana zadrugarka Tara Simov sedela je sa Anom Korać, te joj je prepričavala sva dešavanja sa Matejom Matijevićem, koja su se desila u ranim jutarnjim satima.

Kako je poznato, Mataje je raskinuo sa Tarom zbog njenog lošeg ponašanja za crnim stolom. Međutim, u ranim jutarnjim satima Dragana Mitar nagovorila je Taru da legne iza Mateje, što je ona i uradila.

Koraćeva je odlučila da posavetuje Taru, te joj je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla da mora da se promeni kako bi joj veza sa Matijevićem uspela.

- Ti se promeni i zbog sebe i zbog njega. Nemoj da radiš to, onda ćeš da vidiš kako ćete da funkcionišete dalje - izjavila je Ana

Da li će Tara poslušati svoju drugaricu ostaje nam da vidimo...

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.