Da li biste ga prepoznali? Dečak koji je nekada krasio omiljenu čokoladu, sada izgleda ovako! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Okt.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste ga prepoznali? Dečak koji je nekada krasio omiljenu čokoladu, sada izgleda ovako! FOTO

Izraz lica sa Kinder čokolade i blistavo beli osmeh slatkog dečaka svi dobro pamtimo, a kako on izgleda danas i čime se bavi? Bez obzira što je sada odrastao, sigurni smo da biste taj osmeh i danas prepoznali. 

Kinder čokolade godinama su bile omiljena dečija poslastica, i slatko iznenađenje koje je mališanima mamilo osmehe. Na ovaj slatki greh nisu bili imuni ni odrasli, a i ambalaža je nešto što su svi dobro upamtili. Nasmejani dečak plavih očiju i blistavo belog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << osmeha krasio je kutiju ovog slatkiša, a ono što su mnogi godinama mislili jeste da je u pitanju kompjuterska animacija u kombinaciji sa crtežom. Međutim, identitet lepog dečaka je otkriven. U pitanju je Džoš Bejtson, mladić iz Londona koji se bavi manekenstvom. On je jednom prilikom otkrio da je upravo on "Kinder dečak", a od tada je za njim krenula pomama na društvenim mrežama. Osmeh je ostao isti, a Džoš je izrastao u momka za kojim lude žene širom sveta. On svoje pratioce na Instagramu redovno izveštava o dešavanjima u svom životu, a neretko objavi i fotografiju sa Kinder čokoladom.

Da li biste ga i vi prepoznali?

Merry Christmas Ž„««

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on Dec 25, 2015 at 5:15am PST

Guess the chocolate bar.. ˜‚«

A post shared by joshbateson (@joshbateson) on Nov 5, 2016 at 9:08am PDT

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.