Da li bi se sprdao da je tvoja ćerka dobila batine?! Samo ovaj zadrugar javno stao uz Šaviju i odbrusio Kariću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:03

"Da li bi se sprdao da je tvoja ćerka dobila batine?!" Samo ovaj zadrugar javno stao uz Šaviju i odbrusio Kariću!

Više nije mogao da ćuti!

Nakon što je Osman Karić sramno izvređao Natašu Šaviju, koju je pre mesec i po dana pretukao njegov sin Stefan Karić, devojku je javno podržao i odbranio samo jedan rijaliti učesnik.

Reč je o Urošu Ćertiću koji je blizak sa Stefanom, međutim, njegovom ocu nije hteo da ćuti.

Njega je izrevoltiralo to što je Osman uputio sramnu poruku Nataši, spomenuvši i njenu majku.

- Spremio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam poklon i hiljadu evra koje tražiš za izlazak na večeru. Povedi i kevu, daću ti još sto evra - napisao je Osman uz fotografiju na kojoj nasmejan pozira.

Ovo je razbesnelo brojne ljude, među kojima je i Uroš.

- Da li bi se sprdao da je tvoja ćerka dobila batine kao Nataša Šavija?! Evo samo pitam to. A ne možeš ni da zamisliš šta ja mislim o ovome, ali ćutaću zbog Stefana. Osmane Kariću, stvarno nije u redu, a da ne pričam da mu odmažeš i na sudu i u javnosti. Ne razumem. Nije uopšte trenutak ni slučaj za sprdnju - poručio mu je Uroš.

On je ponovo podržao Natašu i to nakon što je video njene slike ispred Palate pravde, nastale juče, 16. juna, a na kojima se jasno vidi užasna povreda lica i oka, kao posledica batina.

- Ono kad si Irina Šajk u svakom izdanju i stanju - napisao je Uroš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.