Da kucnem i ja o drvo da OSTANE OVAKO ZAUVEK Janjuš nekada ovako izjavljivao ljubav Maji, a sada Aneli

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024, 16:17

"Da kucnem i ja o drvo da OSTANE OVAKO ZAUVEK" Janjuš nekada ovako izjavljivao ljubav Maji, a sada Aneli

Turbulentna dešavanja ne zaobilaze učesnika "Elite" Marka Janjuševića Janjuša, a sada pokušava da vrati stvari na svoje mesto i razgovorom razreši nesuglasice.

Učesnik "Elite" Marko Janjušević Janjuš se skoro vratio u rijaliti posle nesreće koja je zadesila njega i njegovu porodicu. Od povratka kamere ga ne napuštaju, a sad vidimo i najnovija dešavanja.

Po povratku u rijaliti, Janjuš je u par navrata i razgovora objasnio kako ne zna kako će verovati Aneli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle svih laži za koje je saznao po izlasku. Sada ga, sa druge strane vidimo sa Aneli Ahmić u nešto drugačijem izdanju.

Na video snimku, koji sledi možemo videti par kako zajedno sedi uživajući u suncu.

- Gde si bio ono sinoć kad si ulazio u rehab? Jesi li me video da izlazim iz rehab-a? Je l ti bilo drago kad sam te pozvala? - upitala je Aneli.

- Mhm... - usledio je odgovor Janjuša.

- Nisam to očekivao baš, ali s obzirom kakav sam intervju imao i šta sam sve rekao... - dodao je.

Posle kratkog razgovora usledela je razmena zagrljaja i poljubaca, pokazujući da ih emocije nisu napustile.

- Volim te najviše, najviše te volim - šaputala je Aneli.

- Znam - šapatom je odgovorio Janjuš.

Ubrzo su privukli i pažnju drugih zadrugara, pa je tako Ša kuckanjem u drvo poželeo da ovako ostane zauvek misleći na dve veze koje uspevaju da opstanu uprkos turbulentnim dešavanjima koja su se desilo.

Više o ovome možete videti na videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.