Da ga rođena majka ne prepozna: Evo KAKO JE IZGLEDAO Božo Vrećo pre nego što je počeo da NOSI HALJINE, šminka se i sav se istetovirao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 20:00

Da ga rođena majka ne prepozna: Evo KAKO JE IZGLEDAO Božo Vrećo pre nego što je počeo da NOSI HALJINE, šminka se i sav se istetovirao!

Niko ne bi rekao!

Božo Vrećo, interpretator sevdalinki, sve je osvojio specifičnom bojom glasom, ali i stajlingom koji je na početku mnoge šokirao, a zatim su ga prihvatili.

Božo, na svakom koncertu nastupa u haljinama i visokim potpeticama, a ranije se oblačio kao i svaki drugi muškarac.

- Iza dekade profesionalnih godina bavljenja ovim poslom, bilo je deset godina suočavanja sa svim i svačim u društvu koje je konzervativno, primitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i vrlo skučeno. Kada si anoniman to je mnogo teže, a možda i mnogo lakše. Niko ne zna o toj borbi, ali kada ta borba postane globalna, kada postane i borba za druge, za one koji se prepoznaju, onda, ti imaš misiju i zadatak. Trebalo je da se ja suočim sam sa sobom i da vidim šta želim od svog života i ko sam zapravo. Bez hrabrosti nema ni ljubavi, a ni istine - istakao je Božo svojevremeno u jednom podkastu.

- Dom mi je dao samopouzdanje da budem drugačiji, majka, moje dve sestre. Ja nisam samo dualna osoba, svi smo dualne osobe. Ne presdstavljam samo muškarca i ženu, već i dete. To je trojaka slika o biću. Bitno je pričati da mi nemamo roda, to je društvena norma koja nam se nameće. Takva kao nametnuta pravi razdor između svega. Želim da 'konačnica' bude ljudsko biće. Najsrećniji sam kada vidim u nekom upitniku, kada mogu da se izjasnim kao 'ostali'. Ne želim nijednog trenutka da nipodaštavam ženu u sebi, niti muškarca, niti to dete. Hoću da je apsolutna sloboda na seceni i van nje - priznao je on, pa poentirao:

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

- Ne pravim kompromise, posle deset godina. Valjda sam se najeo svih negativnosti i nagledao svakakvih ljudi, naslušao svakakvih zala. Vreme je da podvučem liniju i kažem, to sam nadrastao - zaključio je svojevremeno Vrećo.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.