DŽENTLMEN PREMA NAJVEĆOJ KU*AVI Osman posle PRVOG poljupca Ive i Stefana: Brod tone, puni kondome

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽENTLMEN PREMA NAJVEĆOJ KU*AVI Osman posle PRVOG poljupca Ive i Stefana: "Brod tone, puni kondome"

Sve u rimi.

Osman Karić, otac trenutnog učesnika "Zadruge 3", Stefana Karića, ne prestaje da se oglašava povodom učešća svog sina, pomno prati svaki njegov korak.

Tako je i ovoga puta smislio u rimi da iskritikuje odnose Stefana sa ostalim zadrugarima, pa je zakačio i Ivu Grgurić, koja se trudi da osvoji Karićevo srce, a nedavno je pao i njihov prvi poljubac.

- Moreplovac starim za talase ne mari, bori se sa burom, bavi se kulturom, fin pošten, u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubavi vošten, voli dame što plivaju same, a poštuje mame, nekad brod mu tone, tad napuni kondome, devojke se lome, lome se i njišu, i sve druge momke iz srca tada brišu. On je mornar pravi, džentlmen i prema najvećoj kuravi, nije njemu mali, to je poneo iz kuće, voli kad su vruće, vruće i vlažne, sve su njemu važne... - Pisalo je na Instagramu poznatog oca , Osmana Karića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.