DŽENIFER I BRED DONELI KONAČNU ODLUKU KOJOJ SU SE SVI NADALI: Da li je moguće, posle svega?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽENIFER I BRED DONELI KONAČNU ODLUKU KOJOJ SU SE SVI NADALI: Da li je moguće, posle svega?!

Izgleda će ipak završiti zajedno.

Bred Pit i Dženifer Aniston ponovo su u ljubavnoj vezi, a njihovi prijatelji otkrili su da bivši supružnici pokušavaju vratiti ljubav, strast i poverenje koje su imali dok su bili u braku.

Bred i Dženifer bar pet puta su bili na ljubavnom sastanku pre istorijskog susreta na crvenom tepihu, tvrde njihovi prijatelji. Njih dvoje navodno su praznike proveli zajedno u Dženiferinoj vili.

- Mislim da ona njega nikad nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Đoli. Trebalo joj je puno vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite krenuti dalje - rekao je Dženiferin prijatelj.

- Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko sretne već godinama - rekao je Bredov kolega.

Kad su Pita na crvenom tepihu pitali hoće li mu Dženifer praviti društvo na dodeli Oskara, on se nasmijao i zacrveneo, pa je rekao da nema pratnju.

Kada su glumicu novinari pitali o vezi s Bredom, ona je imala spreman odgovor.

- To je presmešno. O čemu sve ljudi neće pričati - rekla je Džen.

BONUS VIDEO: "Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.