DVE SMRTI U DVA DANA U GRANDU! Mili se oglasio nakon tragedije: Bolno i nepravedno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2021, 11:03

DVE SMRTI U DVA DANA U "GRANDU"! Mili se oglasio nakon tragedije: "Bolno i nepravedno!"

Muzički direktor ne može da dođe sebi!

Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici takmičenja "Zvezde Granda" objavili su sinoć nezvaničnu informaciju da je umro mladi pevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore, koji je već na početku karijere oduševljavao TV publiku svojim šarmom, talentom i zlatnim, nežnim glasom.

Momir Lukovac je učestvovao u aktuelnoj sezoni popularnog šoua "Zvezde Granda", a uspeo je da dođe do trećeg kruga takmičenja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kolege se masovno opraštaju od preminulog pevača (detaljnije OVDE), a muzički direktor "Granda" Aleksandar Milić Mili oglasio se povodom ovog tragičnog događaja sa portal Srbija Danas.com.

- Jako sam potresen odlaskom mladog Momira Lukovca. Ovo su vremena kada tragedije dolaze iznenada, bolno, nepravedno i to samo dva dana nakon što nas je napustio i naš direktor fotografije Neša Mišković. U svoje ime i u ime svih zaposlenih u "Grandu" najiskrenije saučešće njegovoj porodici i prijateljima - zaključio je Mili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.