DVE SEKUNDE DOKAZA! Kamera ulovila trenutak kada se Janjuš i Šopićka ljube u usta! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVE SEKUNDE DOKAZA! Kamera ulovila trenutak kada se Janjuš i Šopićka ljube u usta! (VIDEO)

Probali su da se sakriju...

Marko Janjušević Janjuš i Ivana Šopić imaju specifičnu vezu, koja se svodi na svađe, a reklo bi se da ona mnogo više juri s njim, nego obrnuto.

Janjuš je, kao što je poznato, oženjen, a sličnu situaciju kao sada sa Ivanom imao je i u prošloj "Zadruzi", samo što je tada u pitanju bila Ana Korać.

U svakom slučaju, Janjuš se trudi da izbegava dodirivanje i slično pred kamerama, verovatno da ne bi izazvao gnev supruge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja mu toleriše ove rijaliti igre.

Ipak, kamera je uspela da "krajičkom oka" poljubac Janjuša i Ivane, koji je mnogo više nego prijateljski. Taj trenutak možete videti na 30 sekundi snimka:

Luna doživela NEZGODU, a iza nje se pojavio Đole! Posle priča da je se stric ODREKAO, šok scena na MACu (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.