DVE GODINE OD SMRTI TOZOVCA: Na pomenu se pojavila pevačeva udovica - na grob položila venac sa posebnom porukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 13:41

DVE GODINE OD SMRTI TOZOVCA: Na pomenu se pojavila pevačeva udovica - na grob položila venac sa posebnom porukom

Porodica i prijatelji

Na današnji dan navršile su se dve godine od smrti legendarnog pevača Predraga Živkovića Tozovca. Iza sebe je ostavio neutešnu porodicu i prijatelje, ali i vanvremenske hitove.

Poslednjih nekoliko dana mediji su brujali o borbi za nasledstvo legendarnog pevača od strane njegove udovice i sinova, te se postavljalo pitanje ko će se od njih pojaviti na pomenu.

Na pomen među prvima, stigli bliski prijatelji porodice Živković, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a ubrzo zatim i udovica Emilija Mima Živković i pojedine kolege sa estrade.

Emilija se pojavila sa ogromnim vencem cveća koji je nosila u rukama. Poruka na vencu je dirljiva:

- Ti si naša zvezda vodilja - pisalo je na vencu.

Podsetimo, Tozovčevi vanbračni sinovi se navodno sude sa Emiijom oko nasledstva. Kako se pisalo, razlog je taj što naslednici nisu mogli da se dogovore kome će šta pripasti od imovine nakon pevačeve smrti. Ovaj čitav postupak oko imovine pokrenuli su vanbaračni sinovi pokojnog pevača, od kojih jedan živi u Srbiji i zove se Svetozar, a jedan u Americi, čiji identitet nije poznat. Njih dvojica su navodno prvo pokušali da se dogovore sa pevačevom udovicom Emilijom Mimom Živković, ali ona im je preko advokata poručila da ne želi sa njim da se dogovara i da je za života Tozovac s njom napravio ugovor o izdržavanju, po kojem sva imovina pripada njoj nakon njegove smrti. To je navodno bio prelomni trenutak kada su sinovi pred sudom pokrenuli ostavinsku raspravu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.