DVA MESECA NAKON POROĐAJA pevačica pokazala u kakvom stanju je njeno telo - reakcije masovne! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 13:52

DVA MESECA NAKON POROĐAJA pevačica pokazala u kakvom stanju je njeno telo - reakcije masovne! (FOTO)

Niko ne veruje da je ovo moguće...

Pevačica Keti Peri porodila se pre nešto manje od dva meseca, a za ovo kratko vreme uspela je da se otarasi viška kilograma koji su se nakupili tokom trudnoće. Ona je svoj novi izgled podelila i sa pratiocima na Instagramu.

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Aug 22, 2019 at 12:38pm PDT

Odmah su svi primetili da pevačica blista, zbog čega su njene fotografije obišle svet uz gomilu pozitivnih komentara koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su se ređali jedan za drugim. Keti je i nakon porođaja ostala verna upečatljivim odevnim kombinacijama. Kako Keti sada izgleda, pogledajte OVDE

Podsetimo, pevačica Keti Peri i njen izabranik glumac Orlando Blum postali su ponosni roditelji ćerkice kojoj su dali ime - Dejzi Dov.

A post shared by hollywood (@worldfamousceleb) on Mar 17, 2020 at 7:58pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.