DUŠKO TOŠIĆ PRODAO DOM NA DEDINJU ZA 400.000 EVRA! Preselio se u NOVU VILU od 200 kvadrata, još veći LUKSUZ

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 23:59

DUŠKO TOŠIĆ PRODAO DOM NA DEDINJU ZA 400.000 EVRA! Preselio se u NOVU VILU od 200 kvadrata, još veći LUKSUZ

Zgrnuo ozbiljnu lovu!

Duško Tošić prodao je luksuzni stan na Dedinju u kojem je do prošle godine živeo s porodicom. Fudbaler je pre nekoliko meseci oglasio prodaju petosobne nekretnine, za koju je dobio 395.000 evra.

Nakon što je pre skoro tri godine kupio vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija, za koju je dao dva miliona evra, Tošić je čekao momenat da se s porodicom preseli u nju. Čim se to dogodilo, on je stan u Lisičjem potoku, u kom su do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tada živeli, odlučio da proda.

Angažovao je agenciju za nekretnine, koja je najpre izvršila procenu vrednosti stana u ovom elitnom naselju, gde se kvadrat kreće od 1.700 evra pa naviše, u zavisnosti od stanja u kojem je nekretnina. Ovaj deo grada važi za jedan od najatraktivnijih, a razlog za to je što se tu može naći mir, priroda i zelenilo.

Parents

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 28, 2018 at 12:47pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 30, 2018 at 1:31pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 26, 2018 at 1:01pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 25, 2018 at 1:49pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2018 at 1:11pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 29, 2017 at 4:01am PDT

Kako Duškov stan ima 217 kvadratnih metara, to znači da je kvadrat koštao 1.820 evra. U prilog informaciji govori i objava na sajtu za nekretnine koja je oglasila prodaju ovog stana. Iako oglas i dalje postoji na internet stranici, stoji i obaveštenje da stan više nije u ponudi, tačnije da je prodat.

Inače, Tošićeva nekretnina ima pet soba, dva kupatila, veliku terasu i dvorište, kao i dva parking mesta, koja nisu uključena u cenu, već se odvojeno kupuju. Zgrada je sagrađena 2006. godine, ima dva sprata, a interesantno je da je Duško odmah nakon kupovine renovirao i preuredio stan, što i piše u oglasu.

Zgrada poseduje i lift i teretanu, video-nadzor i obezbeđenje, a troškovi njenog održavanja su visoki. Tako stanari mesečno za održavanje zgrade daju 120 evra, dok za obezbeđenje plaćaju 95 evra. Godišnji porez na imovinu za ovaj stan košta 80.000 dinara, piše na sajtu za nekretnine.

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Podsetimo, Tošić se s porodicom prošle godine preselio u luksuznu vilu na tri sprata s bazenom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.