DUŠKO JOJ KUPIO JAHTU OD 800.000 EVRA? Karleuša objavama uzdrmala javnost! Svi se pitaju SAMO JEDNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠKO JOJ KUPIO JAHTU OD 800.000 EVRA? Karleuša objavama uzdrmala javnost! Svi se pitaju SAMO JEDNO

Uživaju za sve pare...

Nakon brojnih nastupa i rođendanske proslave, Jelena Karleuša otišla je sa suprugom Duškom Tošićem i kćerkama Atinom i Nikom na zasluženi odmor.

Porodica Karleuša-Tošić trenutno uživa u čarima Jadranskog mora u Opatiji.

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 4. Авг 2019. у 7:16 PDT

Pop diva se pohvalila na društvenoj mreži Instagramu snimcima sa jahte, pa su mnogi pomislili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da su priče o Tošićevom poklonu Karleuši za 41. rođendan tačne (detaljnije pogledajte klikom OVDE).

Da li JK sa porodicom uživa na sopstvenoj jahti od 800. 000 evra ili je ipak u pitanju jahta direktora "Granda", Saše Popovića, sa kojim su zajedno u Hrvatskoj (pogledajte klikom OVDE), ostaje da vidimo.

Jedno je sigurno, uživaju u svakom trenutku.

POTPUNO IDIOTSKI! Voditeljka Zadruge sa odmora uputila poruku Željku Mitroviću! Ostaće BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.