DUŠKO JE SLOMLJEN - čuo sam se sa njim! NOVI DETALJI o odnosu Tošića i Jelene! Sutra se VRAĆA IZ KINE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠKO JE SLOMLJEN - čuo sam se sa njim! NOVI DETALJI o odnosu Tošića i Jelene! Sutra se VRAĆA IZ KINE

"Ne zna kome da veruje"

Jelena Karleuša je juče otišla u Kinu, kako bi posetila muža s kojim ima dve ćerke, ali izvor za "Informer" kaže da je Duško u totalnom haosu jer ne zna da li da joj veruje, navodi ovaj dnevni list.

- Sinoć sam se čuo s Duškom, on je potpuno pogubljen i slomljen - kaže za Informer navodno njegov dobar poznanik Ž.M. i dodaje...

Parents

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 28, 2018 at 12:47pm >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 30, 2018 at 1:31pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Apr 26, 2018 at 1:01pm PDT

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 25, 2018 at 1:49pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jan 19, 2018 at 1:11pm PST

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 29, 2017 at 4:01am PDT

- Duško bezgranično voli Jelenu, i zbog toga joj za razne stvari gleda kroz prste, ali sada je stvarno zbunjen. Ona mu priča jednu priču, a dokazi koji se pojavljuju u medijima govore drugo. Bio je siguran da je cela afera izmišljena dok nisu počele da se pojavljuju fotografije i snimci. Sada je u totalnom rasulu i čak pominje razvod kao jednu od opcija, iako zna da će to biti nova trauma za ionako poljuljanu porodicu - rekao je izvor, koji takođe kaže da ne može da predvidi da li će Karleuša i Tošić uspeti da prebrode ovu bračnu krizu.

- Do juče sam mogao da se zakunem da če ostati zajedno, ali posle našeg razgovora... nisam više siguran. Sve je moguće - objasnio je navodno sagovornik.

Pored toga, na portalu "Republika.rs" pojavila se priča da je diva već rezervisala kartu i da se sutra vraća iz Kine, a kao razlog navode krizu u njihovom braku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.