DUŠICA U ŠOKU! Isplivala FOTOGRAFIJA! Miljana Kulić u AKCIJI, voditeljka nije mogla da dođe sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠICA U ŠOKU! Isplivala FOTOGRAFIJA! Miljana Kulić u AKCIJI, voditeljka nije mogla da dođe sebi!

Haos na Zadrugoviziji!

Miljana Kulić je najavila da će izdominirati na nastupu Zadrugovizije. Ipak, to se ni ovoga puta nije dogodilo, a sudeći po komentarima na njen nastup mnogima je bilo mučno i da je gledaju na sceni.

 Nije tajna da je Kulićeva zaslužna za šou u Zadruzi, ali to je zapravo njen domen, rijaliti igra, ali kada je reč o pevanju malo je reći da ona nema sluha, tako da je pravo čudo da  je dobila bilo koji glas, a ne pobedu.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono što svaki put sve više iznenađuje je ponašanje Miljane Kulić na sceni koje je malo je reći neprimereno za majku jednog malog dečaka. Ona se sinoć na sceni ponašala veoma neprimereno, simulirala je seks na veoma jeftin način, a mnogi su prokomentarisali da su se plašili koraka koji će sledeći napraviti.

Zamalo nije poljubila Mirka Gavrića, a tako je igrala i uvijala se oko njena da je delovalo kao da joj se ne motaju čestite stvari po glavi.

Zbog svega ovoga Zola je bio veoma besan na nju nakon nastupa zbog čega su se posvađali, a čak je došlo i do fizičkog kontakta jer su se međusobno šutirali.

 Da li je ovakvo ponašanje Miljane Kulić uzrokovano teškim periodom koji je iza nje ili samo alokoholom koji je konzumirala na takmičenju, čak i pored lekova koje često pije? Ostavljamo vama da prosudite.

Ipak, faca Dušice Jakovljević na fotografiji koju smo pronašli na stranici Zadruga - Pink.rs govori za sebe.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

PRIČALO SE DA SU BILI ZAJEDNO: Stefan pevao sa Ivom, a Kija mu rekla: "Nedostaješ mi..."

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.