DUŠICA NAJAVILA! Haos POČINJE VEČERAS, oni DOLAZE, totalno RASKRINKAVANJE, sprema se ČIŠĆENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 19:00

DUŠICA NAJAVILA! Haos POČINJE VEČERAS, oni DOLAZE, totalno RASKRINKAVANJE, sprema se ČIŠĆENJE!

Nema spavanja!

Situacija u "Zadruzi" je malo je reći konfuzna, ali su prošla gotovo tri meseca od početka rijalitija, tako da možemo da kažemo da je rijaliti tek počeo i da sada možemo da očekujemo pravu radnju, kao i da je vreme da mnoge tajne i intrige isplivanju na površinu.

I dok se spekuliše o tome da li će neko od starih zadrugara ponovo ući u rijaliti, radnja u kući se odvija veoma dramatično.

 Ove nedelje u Zadruzi imali smo prilike da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vidimo novu svađu starih rivala Krisitjana Golubovića i Vladimira Tomovića, Jovana Ljubisavljević dobila je tajnu, šifrovanu poruku od dečka, što će reći da ipak nije kraj njenoj vezi i da Tomović koji pokušava da je osvoji, nije u potpunosti uspeo da sprovede svoj plan. Ono što je mnoge šokiralo je Franovo priznanje da je igrao igru sa Sanjom Stanković.

O ovome, ali i o mnogim drugim temama, biće razgovora večeras.

 Kao što je i pravilo prema rasporedu subota veče u "Zadruzi" je rezevisana za "Pitanja novinara".

To je najavila voditeljka Dušica Jakovljević, koja je na Instagramu objavila da će večeras isplivati mnoge tajne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.