DUŠICA MU PRETI RAZVODOM?! Zbog BLUDNIČENJA I PIJANKI sa Janjušem nastao haos u Mikičinom braku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 18:29

DUŠICA MU PRETI RAZVODOM?! Zbog BLUDNIČENJA I PIJANKI sa Janjušem nastao haos u Mikičinom braku!

"Oženjen sam, a kao momak živim!"

Nakon finalne noći rijalitija ''Zadruga 6'' Mikica Bojanić je sačekao Marka Janjuševića Janjuša kako bi zajedno otišli u provod.

Međutim, kako "Star" prenosi, njih dvojica se više nisu videli i sve to jer je Bojaniću supruga zabranila da se druži sa Janjušem.

- Dušica uopšte nije za to da se Mikica druži sa Janjušem, jer on propagira provod, izlaske, alkohol, a to se Mikičinoj lepšoj polovini >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nimalo ne sviđa. Kada je shvatila da su polse finala bili do ujutru u klubu pao joj je mrak na oči. Rekla je Mikici: ''Nema potrebe da se družiš sa Janjušem, možete da se čujete, nekad kafu popijete, ali da izlaziš i pod stare dane glumiš momka, možeš ako se razvedemo.'' Mikica je bio u šoku, ubeđivao je da ga ne zanima da izlazi, ali da je Janjuša baš zgotivio i da smatra da je kvalitetan lik. Pokušao je i Miloš da mu objasni i rekao je da on podržava snaju jer ništa dobro neće da mu donese ta družina - rekao je izvor za pomenute medije i dodao:

- Nije imao kud, sad izbegava Janjuša, stalno ima neke izgovore zbog kojih ne mogu da se vide, neće da mu kaže kako mu žena brani da se druže, naravno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.