DUŠICA IH NAJAVILA! Završeno UBACIVANJE, evo KO su NOVI ZADRUGARI, a njoj će se mnogi OBRADOVATI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠICA IH NAJAVILA! Završeno UBACIVANJE, evo KO su NOVI ZADRUGARI, a njoj će se mnogi OBRADOVATI!

Interesantna je za rijaliti!

Kao što su i obećali iz produkcije, Zadruga je večeras postala bogatija za nekoliko novih zadrugara. Prvi od njih je Nikša Kokanović koga je Dušica Jakovljević predstavila kao biznismena i plejboja.

 On je odmah napomenuo da poznaje Matoru, ali i da u Zadrugu ulazi naoružan sa informacijama o nekim zadrugarima, koje će iskoristiti, ako za to bude prilike.

Takođe je rekao da mu se sviđa Ivana Šopić.

Druga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po redu u Zadrugu je ušla Barbara Pajović, koja je inače pevačica i nastupa u Pinkovim zvezdama.

 Treća po redu je ušla manekenka Aleksandra Nikolić.

Ona kaža da u Zadrugu ulazi čistog srca, nema nameru da igra igre, a od zadrugara joj se najviše sviđa Brendon. Ona je takođe napomenula i da od ukućana poznaje Janjuša i Lepog Miću.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.